Mansion Clothing verstuurt alle pakketten met PostNL. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden onder de volgende voorwaarden:

- Voor 12.00 uur besteld, nog dezelfde dag verzonden (ma t/m zat) - Bezorging 5 dagen per week. - Gratis tweede leveringspoging bij niet-thuis.
- Wanneer aflevering niet mogelijk is dan laat PostNL een afhaalbericht achter in uw brievenbus

Verzendkosten
- Geen verzendkosten bij verzendingen binnen Nederland.
- Verzendkosten naar Belgie € 5.95.
- Verzendkosten buiten NL/B op aanvraag.

Niet leverbare artikelen
Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is dan berichten wij u hier binnen 5 werkdagen over. Het betaalde bedrag maken wij dan binnen 14 dagen op uw rekening over.

Ruil- en retourprocedure
Maak een account aan op onze website om zonder moeite uw artikel te retourneren. Het proces is eenvoudig en bestaat uit 6 stappen:
1. log in met u account in onze webwinkel.
2. U komt op de pagina waar de recente orders te zien zijn. Vervolgens klikt u op Bekijken naast de order waarvan u artikelen retour willen sturen.
3. Klik rechts onderin op de knop Artikelen retourneren om de retourzending aan te maken.
4. U word doorgestuurd naar een pagina waar u de retourzending kunnen instellen. De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die u wilt houden, kunt u op 0 laten staan.
5. De volgende stap is aangeven waarom de betreffende producten retour gestuurd worden.
6. Vervolgens klikt u rechts onderin op Verstuur Na correcte ontvangst van de retouren wordt het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen op uw rekening overgemaakt. Kosten voor retourzendingen worden niet vergoed. Bij ruiling van een artikel neemt Mansion Clothing b.v. éénmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikelen voor haar rekening.

Ruil- en retourvoorwaarden
De volgende voorwaarden gelden voor het ruilen of retourneren:
- Retourneren uitsluitend via Mansion Clothing en binnen 14 werkdagen na leverdatum. - De kleding is niet gedragen en/of gewassen.
- Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
- Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
- De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel.
- Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Mansion Clothing b.v. raadt de klant aan om het retourzenden van een artikel zonodig via aangetekende post te doen.
- Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
- In geval van product- en/of leverfouten zijn de kosten van retour zenden voor rekening van Mansion Clothing. Deze zullen achteraf aan u vergoed worden.
- Product- en/of leverfouten dienen binnen 3 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden.
- Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen aan u terug te sturen en u de verzendkosten in rekening te brengen

* Lukt het niet om retour aan te melden via de bovenstaande manier, stuur dan een e-mail naar support@mansionclothing.nl